Even voorstellen!

Ik ben Annemarie, ik woon in Vleuterweide in Vleuten, ik ben getrouwd met Jeroen en ik heb 2 kinderen, Emilie (12 jaar) en Olivier (10 jaar).
Mijn grootste hobby’s zijn al jaren kalligrafie en tekenen. Kalligrafie heb ik vanaf mijn middelbare schooltijd gedaan. Van kerstmenu’s tot kaartjes en uitgewerkte gedichten om op te hangen in een lijstje. Ik heb er van alles mee gemaakt.
Ik kwam een tijdje geleden in aanraking met handletteren en brushletteren, dit is voor mij de perfecte combinatie van deze hobby’s. De diversiteit van het materiaalgebruik en het ontwerpen ervan biedt onbegrensde mogelijkheden, wat ik geweldig vind. Om te handletteren hoef je niet mooi te kunnen schrijven, het is tekenen en versieren van letters en aanvullen met wat je maar wilt: tekeningen, doodles, kantlijnen, hoekprofielen, zentangle vormen etc.
Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met een beetje stimulans creativiteit in zich heeft. Ik hoop je in mijn workshops verbaasd te laten staan over je eigen kunnen! Maar pas op, het werkt verslavend….